Europa este din ce în ce mai deschisă când vine vorba de comerț iar magazinele de pescuit nu fac excepție. Unele dintre ele au înțeles că Uniunea Europeană este o oportunitate bună de a își extinde rețeaua de clienți și au început să livreze echipamente în toată Europa la prețuri rezonabile, astfel au ajuns să concureze magazinele de pescuit locale. Astăzi discutăm despre 3 magazine din europa pe care le poți folosi pentru a achiziționa fie echipamente care se găsesc greu….fie echipamente la un preț mai mic decât în România. Așa că dacă vrei să afli de unde îți poți lua Smith AR-S, Jackall ȚN sau ochelari Leech la un preț mai…digerabil, citește până până la final.

3. Fishing-Mart (Polonia)

https://www.fishing-mart.com.pl

Image

Polonezii au înțeles repede avantajele unei piețe globale, iar Fishing mart este unul din magazinele online care livrează pachete în toată Uniunea Europeană de mulți ani. Prin 2014, voblerele făcute în Serbia se găseau destul de greu la noi însă Polonezi aveau la raft.  Astăzi, Fishing mart are o varietate mare de echipamente iar eu folosesc site-ul pentru acele produse care au prețuri sub piață din România precum voblerele Palms sau mărci care nu se găsesc la noi, precum Adam’s. În trecut gumele care aveau stoc epuizat în România se puteau găsi din abundență pe FishingMart. Polonezii au încă textile de la YGK și DUEL rămase pe stoc și poți găsi la ei si câteva branduri autohtone de năluci care nu stau deloc rău pe apele noastre. O secțiune de trout area si o colecție decentă de năluci soft. ÎI punem pe locul 3 pentru că promoțiile lor nu sunt ieșite din comun iar diveristatea reprezintă în procent mic, cel puțin raportat la magazinele din România.

Cost de transport: 10-12 euro

Livrare: un pachet ajunge în România în 5-10 zile lucrătoare

Image

2. SportFishTackle (Suedia)

https://www.sportfishtackle.com/

Image

Suedezii care au dat peste cap youtube-ul fac livrări în toată Europa. Nici nu știu de unde să încep cu site-ul lor! Unul dintre cele mai complexe magazine din industrie însă în același timp este logic și bine structurat. De la micro năluci până la năluci gigant, SportFishTackle are tot ce vrei. O gama mare de năluci de șalău la prețuri decente, noutățile în domeniu, toate nălucile folosite în competițiile de pe canalul de youtube, o varietate bună de linguri, genți, lansete, năluci de serie și handmade suedeze….nu știu dacă e ceva ce nu poți găsi….apropo, au si bonibaits.

Image

Pentru cei care ați căutat lansetele de la Gunki și nu le-ați găsit în România, le puteți comandă de aici, au prețuri decente. Pe lângă varietatea mare de produse, magazinul rulează constant discount-uri la un număr mare de produse, gume de la Berkley, voblere Rapala, linguri și nu numai. Iți recomand să stai cu ochii pe suedezi, de exemplu: la momentul în care scriu acest articol, sunt 276 năluci la reducere..iar o pereche de ochelari Leech K2 este 60 de euro versus 460-480 lei în România.

Image

Transportul pleacă de la 10 euro și un pachet ajunge în 5-6 zile lucrătoare cu DPD. Pentru varietatea extremă de produse, discounturi și plăcerea de a naviga prin magazinul virtual, sportfishtackle vine pe locul 2 și singurul lucru care m-a oprit să nu îl pun pe locul 1 a fost faptul că de la locul 1 comand de mai mai mulți ani și au o varietate de năluci care mi se potrivește mai bine.

1. FishingLure.eu (Bulgaria)

https://fishinglure.eu/

Image

Băieții din Bulgaria au reușit să adune sub umbrela lor un număr micuț de branduri asiatice grele. Inițial au vândut numai în Bulgaria însă de aproape doi ani s-au lansat și internațional. Năluci de la producători consacrați precum Jackal, Ima, palms sau smith dar și de la branduri mai exotice pentru noi și greu de găsit precum, ForestGadsHandsLittle jackIvyLine sau Antem.  Fire de la Varivas sau YGK, terminale de la decoy sau Vanfook. Magazinul bulgar este raiul pescarilor de păstrăv și nu numai.

Dacă vrei voblere japoneze da o geană la Bulgari, e posibil să te întâlnești cu modele greu de găsit sau pe care nu le-ai văzut până acum în Europa. Prețurile sunt sub cele din România. Ca referință, aproape toate rotativele smith ar-s cumpărate în ultimii 5 ani au venit din acest magazin, unde au prețuri cu 8-12 lei sub cele din România. Ars-ul de 1.6 grame costă aproximativ 32 de lei iar cel de 2.1g 33 de lei, comparativ cu 42-45 de lei în România. Bulgarii au un stoc decent și la vedere. TN-urile de la JACKAL sunt în jurul a 75 de lei, comparativ cu 85-95 lei în România

Image

Va las pe voi să va bucurați de navigarea printre năluci. va spun doar că transportul costă 8 euro iar pachetul ajunge în 4 zile lucrătoare.

PS1: Știi și alte magazine faine din Europa? lasă un comentariu să aflăm și noi.

PS2: Dacă ți-a plăcut articolul poți ajută cu un share sau te poți abona pentru a vedea când apare ceva nou

Subscribe to our newsletter!

Comentarii

Write A Comment